снимки: Евгений СтанимировИзвестната с активнита си гражданска позиция и участието си

...
снимки: Евгений СтанимировИзвестната с активнита си гражданска позиция и участието си
Коментари Харесай

Варненка влезе остро с коментар към кмета Портних: Вече 5 месеца асансьорите на пасарелките по бул. Левски са само за красота!

снимки: Евгений Станимиров

Известната с активнита си гражданска позиция и присъединяване си в разнообразни митинги и начинания върненка Стела Николова написа изострен пост във Facebook против бездействието на Община Варна и кмета Иван Портних.

Поводът е, че асансьорите на пасарелките на новия бул. " Васил Левски " не работят, което трансформира прекосяването по тях на възрастни и трудноподвижни хора, както и на майки с бебешки колички в същинско изтезание. Ето какво написа Николова:

" 5 месеца откакто булеварда-слънце на " отлично, кмета " на Варна е пуснат в употреба - нищо, че нямаше позволение за прилагане. Никой не намерения за възрастните хора, майките с колички и хората с увреждания, които би трябвало да катерят пасарелките, тъй като асансьорите са като билетната система - единствено за хубост!
На 27 октомври се сетете, че вашите родители не карат единствено кола, а се движат и пеш! "




 

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР